Barbecue catering

Barbecue catering

Een echte beleving op elke gelegenheid

Feest, bruiloft of gewoon zin in een BBQ? Wij komen bij je op locatie langs en verzorgen de gehele BBQ: van alle gerechten, tot tafels, stoelen en borden. Heb je speciale wensen, allergieën of themawensen? Bij ons is van alles mogelijk. Heb je zelf geen ruimte en ken je geen geschikte locatie? Dan vinden wij een geschikte locatie voor je. Direct meer weten? Vraag een offerte aan.

Verzorgd zoals jij het wilt

Barbecueën kan in vele soorten. Denk bijvoorbeeld aan een lopend buffet, waarbij je zelf het eten komt halen. Wil je liever dat wij het uitserveren? Doen we dat. Je mag zelf bepalen hoe we het aanpakken. Dit is er mogelijk:

Wij verzorgen een buffettafel, waar alle gerechten op geserveerd worden. Je pakt een bord, en schept op wat je lekker vindt.

Je staat in een klein groepje bij elkaar aan tafel. Er worden meerdere bite-size gerechten geserveerd, dus je mag gewoon met je handen eten.

Je zit met je vrienden of collega’s in kleine groepjes aan tafel. Het eten wordt bij je aan tafel uitgeserveerd, dus je kan de hele dag lekker blijven zitten.

Van sappig vlees tot groene salades, van zilver mes tot plastic vork

Wij regelen alles voor je. We hebben verschillende menu’s samengesteld, maar je kan natuurlijk ook zelf bepalen hoe het menu eruit komt te zien. Wil je porseleinen borden, of liever disposables? Het kan allemaal. Samen zorgen we voor een geweldige BBQ.

Duurzaamheid is voor ons ook belangrijk

Niet alleen ons vlees, maar ook al ons servies is duurzaam. We gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbaar bestek, waardoor we ons steentje bijdragen aan het milieu. Verder maken wij gebruik van puur vlees. Dat is goed voor het dier, maar zeker ook voor jou. Wat we nog meer doen? Bij elke BBQ doneren we een boom bij Trees for All.

Allergieën en speciale wensen

Er zijn mensen die bepaalde voedselproducten niet mogen eten. Of dat nu is vanwege een allergie of vanwege geloofsovertuiging maakt voor ons niet uit. Wij passen ons recept aan voor de mensen die dat willen. Zo kunnen ook zij gewoon genieten van de BBQ, zonder zich buitengesloten te voelen van al het lekkers. Zijn er mensen bij met een intolerantie? Zij hoeven zich geen zorgen te maken. We weten waar we mee bezig zijn. Letterlijk. Omdat wij alles zelf vers bereiden, weten wij van elk gerecht of het bepaalde allergenen bevat, of juist niet. Dat geldt dus ook voor gluten of lactose.

Extra opties

Het kan gebeuren dat je extra statafels, drank, stoelen of glazen nodig hebt. Dit kunnen wij ook voor je verzorgen in samenwerking met onze partners. Sterker nog: we kunnen zelfs een dj voor je regelen. Muziek, goed vlees en gezelligheid. Wat wil je nog meer?

Vier seizoenen, vier smaken

Of het nou sneeuwt of de zon keihard brandt, bij ons staat de barbecue altijd aan. Wij verzorgen dan ook het hele jaar door BBQ’s voor verschillende soorten feesten en partijen.

Wil je in de winter een BBQ organiseren? Prima. Terwijl jij lekker warm binnen zit staan wij buiten de lekkerste gerechten voor je te bereiden. Tenzij je met ons in de kou wil staan natuurlijk. Gezellig!