Over de grillmasters

Over ons

Char BBQ is Ivar en Alex. Twee jonge, enthousiaste gasten op een missie: jou een gezellige tijd bezorgen. Hoe? Een snufje zelfgemaakte recepten, een vleugje duurzaamheid en een flinke schep passie voor het vak.

Van leerling tot meester

We zijn beiden ooit begonnen als leerling-kok. In een sterrenrestaurant in Den Haag, wel te verstaan. Dat is ook de plek waar we elkaar hebben ontmoet. Uiteindelijk gingen we allebei onze eigen weg. Alex kreeg zijn eigen cateringbedrijf, gespecialiseerd in fine dining, Ivar ging aan de slag in de keuken. Het contact verwaterde.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

En daar was ie dan: een foto van een handgemaakte Oklahoma Smoker. Alex plaatste de foto op Instagram, Ivar gaf hem een like. We raakten weer met elkaar in gesprek. Barbecueën bleek een grote passie van ons beiden te zijn. Na een tijdje kwamen we met het idee om een eigen BBQ-cateringbedrijf op te zetten. Char BBQ was geboren.

Het is jouw feestje

We kunnen voor jou vrijwel alles bereiden. We hebben menu’s zelf samengesteld, op basis van het seizoen. Maar je kan ook prima zelf bepalen wat er gegeten wordt. Uiteindelijk is het toch jouw feestje.

Heb je te maken met allergieën of intoleranties? Wij weten wat er in onze producten zit. We passen dan het recept aan voor de mensen die niet tegen bepaalde ingrediënten kunnen.

Heb je geen locatie voor je feest? Regelen wij die toch. Wat we nog meer regelen:

  • Bestek
  • Servies
  • Glazen
  • Drank
  • (Sta)tafels
  • (Bedienend) personeel

Genoeg gehoord?

Wil je een BBQ-feest waar je volgend jaar nog door zit te watertanden? Of wil je leren barbecueën als een echte grillmaster, en dat in maar 4 uur? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we je wensen, en zorgen we samen voor een geweldig feest voor jou, je vrienden of collega’s.

Mogen wij jou een keer verrassen met prachtig vlees op de barbecue?
– Ivar en Alex